De Permanente Educatiesessies van 2023!

De locatie voor de fysieke sessies is Dynahouse, Perkinsbaan 11 te NIEUWEGEIN, tenzij anders wordt aangegeven.

maandag 23 januari Aanvang 16.00 uur – Medische acceptatie en het managen van verwachtingen

Medische acceptatie: iedere AOV-adviseur kan meepraten over lastige dossiers. Wat kunnen de diverse betrokkenen bij een medisch acceptatietraject doen om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen? Is een ruimere voorlopige dekking mogelijk? Voorkomt telefonische acceptatie onbewuste verzwijging? Kan de gegevensuitwisseling volledig worden gedigitaliseerd? Onder welke voorwaarden is medisch vooroverleg mogelijk? Zijn er naast een uitsluiting ook andere mogelijkheden? Hoe kun je de verwachtingen van de kandidaat-verzekerde managen? Hoe zit het met WGBO en het moeten melden van een eerdere afwijzing?

Op deze en andere vragen proberen we samen met vertegenwoordigers uit de hele AOV-keten een antwoord te vinden.

Er kan pas worden aangemeld als men is ingelogd.

Maandag 27 maart 2023: Duurzame inzetbaarheid van ondernemers

Ben je ‘fit for the job’, mentaal en fysiek? Maar ‘fit’ jouw ‘job’ ook in de toekomst bij je mentale en fysiek belastbaarheid? Hoe kan je dat meten als adviseur, wat zijn de benchmarks en hoe kan jij over een aanpak adviseren?

Er kan pas worden aangemeld als men is ingelogd.

Maandag 15 mei 2023: Een kijkje achter de schermen bij UWV

Hoe zit het precies met de vrijwillige Ziektewet- en WIA-verzekering? Welke termijnen zijn daarbij van belang? Wanneer wordt iemand als DGA beschouwd? UWV-specialisten praten ons bij over relevante onderwerpen voor inkomensadviseurs.

Er kan pas worden aangemeld als men is ingelogd.

Maandag 26 juni 2023: OCTAS en andere actuele ontwikkelingen om 16:00 (online sessie) 

Wat heeft de Onafhankelijke Commissie Toekomst ArbeidsongeschiktheidsStelsel tot nu toe opgeleverd? Hoe staat het met de verplichte AOV? Worden ondernemers voldoende betrokken bij de besluitvorming?

Er kan pas worden aangemeld als men is ingelogd.

Maandag 11 september 2023: Klantprofiel en adviesrapport om 16:00 (online sessie)

Maak je als adviseur een Wft-proof boekwerk of iets dat echt gebruikt wordt in je advies en dat klanten daadwerkelijk lezen? Hoe vul je je zorgplicht in?

Er kan pas worden aangemeld als men is ingelogd.

Maandag 13 november 2023: Inzicht in alle beschikbare financiële vangnetten

Hoe combineer je een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een schenkkring, een UWV-dekking en andere opties tot een maatwerkoplossing? Welke doorlopende zorgplicht hoort daarbij en hoe word jij als adviseur daarvoor beloond?

Er kan pas worden aangemeld als men is ingelogd.

Naar de evaluatie pagina